Termoizolatii cu spuma poliuretanica

 • Serviciile noastre de termoizolatii cu spuma poliuretanica, va garanteaza inclusiv reducerea riscului in care alergenii si substantele poluante, va pot intra in casa. Acest sistem inovativ de izolatii cu spuma are o eficacitate garantata, fiind mult mai recomandata decat o izolatie clasica cu polistiren extrudat sau vata minerala bazaltica
 • Spuma poliuretanică folosită de compania noastra, contine de altfel, agenti de autostingere. Nu intretine arderea si nici nu include producerea picaturilor incandescente. Apeland la serviciile noastre de izolatii exterioare si interiore beneficiati de reabilitarea termica a imobilului Dvs., avand garantia unei sigurante depline si lipsite de orice pericol. Asadar, apleati-ne oricand cu incredere si veti beneficia de cele mai calitative servicii atat la dvs. acasa, cat si la locul de munca cu specific comercial sau industrial.

Izolatie-spuma.ro

Servicii de izolatii termice si impermeabilizari acasa sau la birou!

Izolarea termica si impermeabila a locuintei sau a locului de munca

 • Serviciile noastre de izolatii termice si impermeabilizari, prestate de a lungul timpului, ne-au dovedit faptul ca, cladirile sunt cele mai mari consumatoare de energie termica. Asadar, este foarte esential sa va informati bine inainte de a face o alegere in ceea ce priveste aplicarea unei izolatii termice. Aplicarea de spume poliuretanice poate fi cu celula deschisa sau semideschisa, insa calitatea acestora este de o importanta masiva in cazul in care doriti sa o obtineti in calitate de beneficiar.
 • Eficacitatea termica a unei izolatii termice este data de cea mai mica rezistenta termica specifica nivelului de izolatie respectiva.

Izolatie-spuma.ro

Servicii de hidroizolatii piscine!

 • Rolul unei lucrari de hidroizolatii piscine este aproape dublu. In prima faza, se creaza o bariera intre apa din piscina si peretii care constituie cuva specifica acesteia, lucrarea executandu-se pe partea din interior.
 • Pentru astfel de situatii, aceast mod de constructie, vine cu provocari in ceea ce priveste etansarea cuvei piscinei fata de mediul inconjurator sau de restul constructiei. Rezolvarea este asigurata de echipa noastra, ce va sta la dispozitie spre a aplica metode profesionale de hidroizolatie piscina, care creaza o membrana eficienta impotriva infiltratiei apei spre si dinspre peretii bazinului.

Izolatie-spuma.ro

Aplicarea unei Hidroizolatii blocuri

 • Echipa noastra va sta la dispozitie inclusiv cu servicii specifice hidroizolatiei blocurilor. Intr-o proportie foarte mare din acoperisurile tip terasa la blocuri sunt acoperite cu membrana bituminoasa cu ardezie, aceasta reprezentand cea ma ieftina solutie si cea mai buna. Intretinerea este una usoara si de fiecare data, se aplica inca un strat peste cel exsistent dupa expirarea garantiei anterioare.
 • Membrana bituminoasa, ca si alte tipuri de materiale precum polistirenul extrudat sau vata minerala bazaltica, implica aplicarea pe intreaga suprafata a lucrarii si nu partial. Profesionistii nostri nu recomanda o astfel de lucrare partiala, deoarece ei stiu si cunosc faptul ca va avea probleme imediate la lucrarea executata astfel. Datorita acestor practici multi dintre voi au probleme cu infiltratiile chiar din primii ani de la executia unei astfel de lucrari.

Izolatie-spuma.ro

Aplicam izolatii la fatade si acoperisuri

 • Pentru izolatii fatade si acoperisuri, puteti conta oricand pe echipa noastra. Izolarea acoperisurilor cu materiale recomandate de catre compania noastra, aduce avantaje majore, precum creșterea indicelui de izolare termica si fonica, protectie la un eventual incendiu, durabilitate in timp si o aplicare simpla.
 • Scopul principal al izolarii termice a acoperisurilor este de obicei, protectia impotriva efectelor externe, precum ploaie, zapada sau vant. In cazul unui acoperis in panta, acesta asigura scurgerea apei de ploaie si a zapezii topite. Marimea pantei variaza in functie de cerintele tipurilor de acoperire specifica. Cerintele de actualitate, prezente pentru performanta termica a cladirilor, stabilite pentru conditii specifice iernii sau verii, siguranta la foc si protectia la zgomot, obliga la o proiectare si instalare corectă a izolatiei acoperisurilor.

Izolatie-spuma.ro

Aplicam spuma poliuretanica cu celula deschisa

 • Aplicarea spumei poliuretanice cu celula deschisa se face intr-un singur mod de trecere, prin miscari stanga-dreapta. Reactia spumei poate fi una agresiva, aceasta expunand chiar și 20cm dintr-o singura trecere. Datorita unei expandari rapide, este foarte greu sa mentii controlul cresterii spumei, de cele mai multe ori aceasta iesind din perimetrul capriorilor in cazurile specifice izolarii acoperisurilor. Din acest motiv, aspectul sau este unul neuniform.
 • In ceea ce priveste modul de finisare, spuma se poate impinge la loc intre capriori, sau se poate taia cu un fierastrau special. Spuma cu celula deschisa poate contine celule care nu sunt complet incapsulate. Cu alte cuvinte, celulele sunt lasate deschise. Acest lucru ii reda spumei aspectul moale și flexibil. Datorita celulelor deschise, aerul poate trece cu usurința prin spuma, in acelasi fel in care ar trece si prin vata bazaltica. Celula deschisă asigură astfel un bun flux de aer.

Izolatie-spuma.ro

Aplicam spuma poliuretanica cu celula inchisa

Aplicarea unei spume poiluretanice cu celula inchisa, este o alegere ideala pentru o izolare continua atat in aplicatii comerciale, cat si pentru case ce necesită cel mai bun factor de transfer termic si inlcusiv o protectie sporita la umezeala, infiltratii sau mucegai. Aspectul spumei aplicat de catre echipa noastra, va fi de fiecare data unul uniform, nefiind nevoie ca spuma să fie tăiata. Grosimea minima de aplicare este de 5cm iar grosimea recomandată este de 7-10cm. De obiei, cand vine vorba de spuma cu celula inchisa, aceasta nu se aplica pana la limita capriorului, astfel ramanand un gol de aer intre spuma si rigips. De altfel, atunci cand suportul este adecvat, se poate combina spuma cu celula deschisa si inchisa pentru a obtine o rezistentă termica mare la un cost mult mai redus.

Izolatie-spuma.ro

Alegerea unei spume din poliuretan dur și flexibil

Spuma din poliuretan dur și flexibil, este una dintre cele mai recomandate produse specifice metodelor de izolare a cladirilor. România, fiind o tara cu o clima temperata, este expusa verilor calde, iernilor reci și anotimpurilor ploioase. Asadar, devine factor esential asigurarea unei izolatii corespunzătoare a casei, astfel încat tot ce tine de izolarea termica, sa fie asigurata indiferent de vremea de afara. De aceea, echipa noastra va sta la dispozitie cu tot ce aveti nevoie pentru a face alegerea potrivita a materialelor de care aveti nevoie. In actualitate, una dintre cele mai bune optiuni pe care de regula echipa noastra o recomanda, este utilizarea spumei de poliuretan. Pentru garantarea obtinerii unei solutii optime, echipa noastra aplica inainte de toate, un strat de 5 cm de celula inchisa astfel incat spatiul sa fie sigilat, sa previna pierderile de aer si sa evite formarea unui eventual condens. De regula, peste acest strat se va continua cu aplicarea unei spume cu celule deschise de minim 10cm grosime. Astfel se va obtine o rezistenta termica totala în jurul unei valori de R~6.

Izolatie-spuma.ro

Servicii de Izolatii termice si impermeabilizari

Serviciile noastre de izolatii termice si impermeabilizari, acopera toate nevoile dvs., indiferent de spatiul pe care il detineti. Atat la locuinta dvs., cat si la locul de munca (comercial, industrial), va putem sta la dispozitie. Avantajul superior dat de izolatia termica si impermeabila, este acela care se face remarcat prin minimalizarea tuturor eventualelor scurgeri de aer, creeand astfel din casa dumneavoastra, o casa cu un nivel de sanatate optim, in timp ce costurile specifice energiei pentru obtinerea unui climat confortabil, se reduc pana la 70%. Sistemele conventionale folosite in actualitate, nu pot etansa toate zonele de scurgere-canalizare, instalatiile casei rezultand astfel, infiltratii ale aerului si a apei,care faciliteaza aparitia si cresterea mucegaiului si a altor alergizanti. Izolatiile cu spuma poliuretanica te poata scapa de toate aceste griji si neplaceri, oferind de altfel, solutia ideala a unei izolatii termice si impermeabile.

Izolatie-spuma.ro